<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=691476232421772&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Nexer Tech Talent talangprogram

VÅRA TALANGPROGRAM 

Nexer Tech Talent är specialiserade på att ge unga techtalanger en ultimat övergång mellan studier och arbetsliv och en lovande framtid. Vi framtidssäkrar din karriär!

Varje år startar vi ettåriga talangprogram i samarbete med några av Sveriges största företag. Under årets gång kommer du att vara anställd hos Nexer Tech Talent men ha en roll i ett team hos den kund som passar din profil och dina önskemål bäst.

Samtidigt som du får bidra med din kompetens i det team du arbetar får du tillgång till ett skräddarsytt utbildningsprogram. Här får du några dagar i månaden fördjupa dina tekniska kunskaper i kombination med utbildning inom tex. ledarskap och personlig utveckling. Efter fullföljt program är ambitionen att du går över i direkt anställning hos kunden. 

AKTUELLA TALANGPROGRAM

Vi startar nya talangprogram vid flera tillfällen varje år. Nedan ser du de talangprogram som är öppna för ansökan just nu.

SCANIA I-TALENT PROGRAM

Start: September 2023
Plats: Stockholm
Antal platser: ca 30 st

SCANIA I-TALENT PROGRAM

HANDELSBANKEN BUSINESS & TECH PROGRAM

Start: September 2023

HANDELSBANKEN TECH PROGRAM

 

 

Bryggan mellan studier och karriär 

Som deltagare i talangprogrammet får du en roll i ett team där du dagligen bidrar med din kompetens för att uppnå de mål teamet strävar efter. Du får också tillgång till ett specialanpassat utbildningsprogram där du några gånger i månaden får fördjupa dig i spännande frågor kopplat till teknik, ledarskap och hållbar mobilitet. 

Som konsult på Nexer Tech Talent blir du väl omhändertagen. Vi är måna om att du ska trivas och vi lyssnar till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas. För oss är gemenskapen viktig och vi ses så ofta vi kan för gemensamma aktiviteter så som föreläsningar, afterwork och lunchträffar.

 

OM NEXER TECH TALENT

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Nexer Tech Talent och vad vi kan göra för att kick-starta din karriär? Vill du veta när vi släpper nya platser? Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig!

medium-ICON_ARROW

 

Form title

"Kunde inte fått en bättre start på karriären! Jag gick på magkänslan och det stämde till hundra procent. Att ingå i ett talangprogram är härligt. Jag fick både arbeta på riktigt och gå skräddarsydda kurser för just det här jobbet"

Johanna Persson, fd. talangprogramsdeltagare Nexer Tech Talent